Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-08@01:43:20 GMT

بی بی سی روی سریال پایتخت دست گذاشت

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۷۶۷۵۳

بی بی سی روی سریال پایتخت دست گذاشت

 بی بی سی با تکرار ادعای نخ نما شده عدم استقبال مردم از برنامه های صداوسیما و اشاره به برخی سانسورهای صورت گرفته در برنامه های نوروزی همچون سانسور بخشی هایی از سریال "پایتخت"، مدعی شد: «همزمان با سانسوری که در برنامه‌های مختلف نوروزی اتفاق افتاد، نکته قابل توجه به‌ویژه در مجموعه پایتخت عبور از برخی خطوط قرمز و بیان کردن و تصویر کردن برخی چیزها بود که تا به حال در تلویزیون ایران نمایش داده نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش صدای ایران بی بی سی بدون اشاره به خطوط قرمز ادعایی خود افزود: «برخی معتقدند مشارکت سازمان اوج که به نوعی بازوی فرهنگی و رسانه‌ای سپاه پاسداران تلقی می‌شود، در تولید این اثر تلویزیونی ممکن است خطوط قرمز را برای رسیدن به اهداف دیگر، عقب رانده باشد. برخی دیگر هم معتقدند این دوگانگی و تضاد زاییده تعدد مراجع تصمیم‌گیری و ابهام در حد و حدود و خطوط قرمز در سیاست‌های این سازمان است.»

در حالی بی بی سی مدعی عبور سریال "پایتخت" از خطوط قرمز به دلیل حضور سازمان اوج شده است که پخش این سریال هم با سانسورهایی همراه بود.

رسانه رسمی خاندان سلطنتی انگلیس در ادامه سراغ سازمان اوج رفته و برای کمرنگ کردن موفقیت های این سازمان در تولید آثار فاخر، به جای اینکه محصولات سازمان اوج را پر مخاطب بخواند، نوشت "اوج در فیلم های پرمخاطب سرمایه گذاری می کند"!

سازمان اوج تهیه‌کننده آثار پرمخاطبی همچون بادیگارد، به‌وقت شام، تنگه ابوقریب و ایستاده در غبار بوده است.

البته ناگفته نماند که پس از گذشت چندین قسمت از ورود داعش به "پایتخت" و بیان حقایقی اندک از آنچه در سوریه می گذرد، این واکنش بی بی سی که همواره از حامیان گروه های تروریستی در سوریه بوده و به نوعی بازوی رسانه ای آنها محسوب می شود، طبیعی است و بی شک اگر "پایتخت" در میان ایرانی محبوبیت نداشت، این سریال و عوامل آن با انتقادات شدیدی از سوی رسانه روباه پیر مواجه می‌شدند.

بی بی سی که همواره به بهانه مضحک " عدم اجماع در مورد تعریف تروریست" از تروریستی خواندن گروه هایی همچون داعش و النصره پرهیز کرده است، در خبرهای خود سعی کرده تا به نوعی چهره این تروریست ها را تطهیر کند؛


منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۶۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران  درباره آمار‌های کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمار‌ها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم‌تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشور‌های اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالاو به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشور‌های غربی برای تأمین نیاز‌های جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست. دکتر اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و درنهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های خوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند. دکتر اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • همکاری‌های مشترک محسن تنابنده و احمد مهرانفر؛ زوج همیشه جذاب
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس