Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نون و ریحون»، «جراحت»، «سقوط یک فرشته»، «پنج کیلومتر تا بهشت»، «خداحافظ بچه» و«دودکش» به ترتیب تا پایان هفته در برنامه«سی سریال» شبکه چهار به نمایش در می‌آید. ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، شبکه چهار سیما که هر روز در برنامه «سی سریال» سریال‌های خاطره انگیز رمضانی دهه هشتاد را پخش می کند، از امروز سیزدهم خرداد تا روز جمعه هجدهم خرداد به ترتیب سریال‌های «نون و ریحون»، «جراحت»، «سقوط یک فرشته»، «پنج کیلومتر تا بهشت»، «خداحافظ بچه» و «دودکش» را در قالب یک فیلم سینمایی ساعت 17 به روی آنتن می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نون و ریحون» یکشنبه سیزدهم خرداد

یک سریال طنز متفاوت. این، ویژگی سریال" نون و ریحون" بود. سریالی که ماه رمضان سال هشتاد و نه روی آنتن شبکه پنج سیما رفت. این اولین سریالی بود که فرزاد مؤتمن می‌ساخت. او که سال قبلش، فیلم پرفروش "پوپک و مش ماشالله" را ساخته بود، این سریال را با نام اولیه «از پذیرفتن خانواده معذوریم» جلوی دوربین برد. سید محمود رضوی سی‌ساله که بعدها فیلم‌های "لاتاری"، "ماجرای نیمروز" و "سیانور" را تهیه‌کنندگی می‌کرد، تهیه‌کننده سریال بود. عباس نعمتی هم نویسنده سریال بود. سریالی که ترکیبی از طنز گل آقایی و کمدی رایج سریال‌های طنز روز دنیا بود. سابقه حضور نعمتی در تحریریه گل‌آقا و نوشتن سریال‌هایی مثل "تا صبح" و "اولین شب آرامش" هم به کار او آمده بود. این سریال داستان پنج دوست است که با یکدیگر یک حمام را به سفره‌خانه سنتی تبدیل می‌کنند ولی اتفاقاتی رخ می‌دهد که تصمیم می‌گیرند دیگر ازدواج نکنند. در نخستین تجربه سریال‌سازی فرزاد مؤتمن، بازیگرانی چون: برزو ارجمند، علی قربانزاده، امیرحسین رستمی، رضا داوودنژاد، مهران رنجبر، شبنم قلی‌خانی، بهنوش بختیاری، بیتا سحرخیر، ملیکا شریفی‌نیا، گلاره عباسی، پرستو صالحی و داریوش کاردان حضور داشته‌اند.

«جراحت» دوشنبه چهاردهم خرداد

مجموعه تلویزیونی «جراحت» به نویسندگی سعید نعمت‌الله و به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور سال 89 از شبکه سه سیما پخش شده است. در این مجموعه بازیگرانی چون امین تارخ، ثریا قاسمی، علی عمرانی، آتنه فقیه نصیری، مهوش صبرکن، محمد عمرانی و رامین راستاد به ایفای نقش پرداختند. در خلاصه داستان آن آمده: بزرگ و اسماعیل، پسران لطیفه هستند. بزرگ، پسر ارشد و مرکز ثقل خانواده است که اکرم، دختر کوچکش را به عقد امیرحافظ، پسر اسماعیل، در می‎آورد. دختر ارشد بزرگ نیز همسر هوشی، پسر کامرانی، دوست کینه‎ای و قدیمی بزرگ است. همه‎چیز به خوبی پیش می‎رفت تا اینکه بروز یک مساله‎ ساده باعث شد تا... «جراحت» به عنوان یک درام اجتماعی ، می‌کوشد تا با روایت داستانی آشنا از دل جامعه پرتناقض روزگارمان، در قالب نمایش بسیاری از تضادها، تناقض‌ها، سوء تفاهم‌ها و زیاده‌خواهی‌ها را به خوبی تصویر بکشد و مخاطبان خود را به تفکر وادار سازد.

«سقوط یک فرشته» سه شنبه پانزدهم خرداد

«سقوط یک فرشته»، سریالی است که در ماه رمضان سال 1390 از شبکه اول سیما پخش شد و کارگردانی آن را بهرام بهرامیان و حمید بهرامیان برعهده داشته‌اند. مجموعه "سقوط یک فرشته" از حضور بازیگرانی چون مسعود رایگان، فریبا کوثری، داریوش کاردان، شبنم مقدمی، علی سلیمانی، مهرداد صدیقیان، خاطره اسدی و هدی زین العابدین بهره جسته است. داستان این مجموعه زندگی دو دختر به نام‌های سارا و فاطمه را به تصویر می‌کشد که در جدال با فراز و نشیب‌های زندگی‌شان در معرض عیارسنجی ایمان‌شان قرار می‌گیرند و ورود افراد جدید به داستان ماجراهای "سقوط یک فرشته " را شکل می‌دهد.

«پنج کیلومتر تا بهشت» چهارشنبه شانزدهم خرداد

«پنج کیلومتر تا بهشت» سریالی است که در ماه رمضان سال 1390 از شبکه سوم سیما پخش شد. این فیلم به عنوان دومین کار علیرضا افخمی در زمینه ماورائی همچون «او یک فرشته بود» محبوبیت چندانی نیافت. امیرحسین بابازی مهدی سلوکی کارمند یک شرکت پخش دارویی است که متعلق به همایون فرزین با بازی داریوش فرهنگ می‌باشد. امیرحسین از کودکی در خانه همایون فرزین بزرگ شده‌است و عاشق آیدا دختر فرزین است جمشید. پسر فرزین که از امیرحسین کینه به دل دارد و رابطه‌اش با پدرش خوب نیست و به کمک دوستانش از شرکت پدر دزدی می‌کند که در حین آن امیرحسین سر می‌رسد و با ضربه دزدان به کما می‌رود... داریوش فرهنگ، مهدی سلوکی، شبنم قلی‌خانی، پریناز ایزدیار و... در این سریال ایفای نقش کرده‌اند.

«خداحافظ بچه» پنجشنبه هفدهم خرداد

«خداحافظ بچه» نام یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی منوچهر هادی است که در سال 91 از شبکه سه سیما پخش شده است. مرتضی و لیلا بچه دار نمی‌شوند و تصمیم می‌گیرند بچه‌ای را به فرزندی قبول کنند اما به‌خاطر سابقه زندان مرتضی، تصمیم می‌گیرند بچه‌ای را بدزدند و این کار را انجام می‌دهند ولی در خانه صاحب بچه یادداشتی می‌گذارند این یادداشت مدرکی می‌شود تا پدر بچه دنبال آنها بگردد... شهرام حقیقت دوست، مهراوه شریفی نیا،آتیلا پسیانی، بهنوش بختیاری، مهدی صبایی، بهاره رهنما و... از بازیگران این سریال هستند.

«دودکش» جمعه هجدهم خرداد

دودکش سریالی طنز، به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه کنندگی زینب تقوایی است که در ماه رمضان92 از شبکه یک سیما پخش می‌شد. سریال دودکش درباره دو خانواده است که زندگی ساده‌ای دارند و یک قالیشویی را اداره می‌کنند، اما هر بار ماجراها و مسایلی برای آنها اتفاق می‌افتد؛ مثلاً کارگاه شان پلمب می‌شود یا ماشینشان توسط پلیس توقیف می‌شودو از جهت دیگر داماد آنها نصرت مسائل مالی اش به سنگ خرده است و... امیر حسین رستمی، هومن برق نورد، الناز حبیبی، بهنام تشکر، نگار عابدی،سیما تیرانداز،جواد عزتی و ... در این سریال ایفای نقش کرده‌اند.

انتهای پیام/

R1515/P1439/S4,34/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ماه مبارک رمضان شبکه چهار

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان شبکه چهار ماه مبارک رمضان شبکه چهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۷۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفدهمین دوره میرمیران و روز معمار

مراسم هفدهمین دوره جایزه معماری میرمیران و بزرگداشت علی اصغر لطیفی، پدر قلم ایران، در تاریخ چهارشنبه پنجم اردیبهشت 1403 با حضور اساتید برجسته معماری و شهرسازی ایران، همچنین دست‌اندرکاران این حوزه و حامیان بنیاد معماری میرمیران، در سالن شهناز خانه هنرمندان برگزار شد. موضوع مورد بررسی در این دوره، بازآفرینی مفهوم حیاط در طراحی واحدهای مسکونی آپارتمانی بود.

مراسم با سخنرانی دبیر شورای عالی خانه هنرمندان و خیر مقدم ایشان به میهمانان آغاز شد. سپس پیام وزیر راه و شهرسازی توسط مجری مراسم اعلام شد. در ادامه، صاحب نظران، اساتید و بنیان‌گذاران بنیاد معماری میرمیران به مناسبت روز معمار، یادمان و موضوع مسابقه به ایران سخنرانی پرداختند.

کلام زنده یاد مهندس سید هادی میرمیران:

“جریان نوین معماری ،ایران که من به آن تعلق دارم تلاش دارد نوعی معماری بیافریند که معماری گذشته این سرزمین کهن را تداوم و تکامل بخشیده بتواند جایگاه خاصی در معماری جهان را به خود اختصاص دهد.”

قسمتی از برنامه هفدهمین دوره جایزه میرمیران به بزرگداشت پدر قلم ایران جناب آقای اصغر لطیفی اختصاص یافت که مجری برنامه اینگونه بیان نمودند:

یه اتفاق و یه ارتباطی بین سید هادی میرمیران مرحوم و آقای لطیفی وجود داشت به این صورت بود که من از پسر و نوه ایشان شنیدم که آقای میرمیران خیلی علاقه مند بودن هرهفته و این تکرارمیشده . هر هفته میرفتند در فروشگاه لطیفی و حدود 40 دقیقه با آقای لطیفی صحبت میکردند در مورد قلم.

ببینید چه عشقی آقای میرمیران به قلم داشته و آقای لطیفی اساسا به معماری و این نقطه اشتراکی بود که در اون فروشگاه این دو نفر را جمع میکرد."

بعد از صحبت های مجری کلیپی از عکس های قدیم جناب آقای اصغر لطیفی پخش گردید و سپس صحبت های استاد علی دهباشی درباره رابطه سید هادی میرمیران و آقای اصغر لطیفی پخش شد.

استاد علی دهباشی:

"یک روز ایستاده بودم ( داخل فروشگاه لطیفی ) دیدم دونفر با ویلچر آوردن اول نشناختم بعد فهمیدم که مهندس میرمیران هستن. مهندس میرمیران را اونهایی که اهل معماری باشند میشناسند یکی از کارهاش ساختمان کتاب خانه ملی ایران هست. میومد و اینها عاشقانه در رابطه با قلم با هم حرف میزدند. من همینجور تماشا میکردم صحبت اینهارو و بسیار بسیار نویسندگان و هنرمندان و رابطه یک کاسب با کاری که میکرد...."

بیوگرافی پدر قلم ایران :

علی اصغر لطیفی معروف به پدر قلم ایران در بیستمین روز دومین ماه زمستان هزار و سیصد و نوزده در شهر دماوند و در دامنه ی ابر کوه تاریخ ساز ایران پا به عرصه وجود گذاشت. او در خانواده ای به دنیا آمد که شغل پدر و پدربزرگ او معلم مکتب خانه و آموزگار بود و کودکی او در محیط مکتب خانه در شهر دماوند سپری شد به همین دلیل وی علاقه زیادی به قلم و نوشت افزار پیدا کرد. از سنین پایین به فعالیت کاری و کمک به خانواده می پرداخت و تا قبل از خدمت سربازی در شهر دماوند بود و خدمت سربازی خود را در شهر تهران و دانشکده افسری سپری نمود و بعد از خدمت سربازی خود در سال 1339 با توجه به علاقه قبلی به نوشت افزار در یک مغازه قلم فروشی که قلم های مشهور جهان را بفروش می رساند مشغول به کار شد در آنجا علاقه زیادی به تعمیرات قلم و طرز استفاده صحیح خودنویس و راهنمایی مشتریان و خریداران قلم پرداخت .

اسامی هیئت داوران این مسابقه بر اساس حروف الفبا بدین شرح می باشد:

آقای مهندس هوشنگ امیراردلان

آقای مهندس امیرپویا اصغری

خانم مهندس فریار جواهریان

آقای ابراهیم حقیقی

آقای مهندس سامان سیار

آقای مهندس فرشاد فرهی

آقای مهندس سید علیرضا قهاری

خانم مهندس بهارک کشانی

آقای پروفسور محمود گلابچی

آقای صادق میری

آقای مهندس حمید میرمیران

مراسم با اهدای جوایز توسط هیئت داوران به منتخبین و برندگان برترین آثار طرح و متن مسابقه به پایان رسید.

دیگر خبرها

  • هفدهمین دوره میرمیران و روز معمار
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • «امتداد»، در راه شبکه چهار سیما
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • «هفت» دوباره روی آنتن