Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، این سریال اقتباسی است از رمانی به همین نام از نانسی میتفورد. این رمان از سال ۱۹۴۵ که برای اولین بار منتشر شد تا به امروز همیشه در لیست کتاب‌های پرفروش بوده است. 

داستان سریال، روایت زندگی پرماجرای لیندا از قول دخترعمه و دوست صمیمیش فَنی است. فَنی که مادرش او را در کودکی رها کرده و خاله‌اش او را بزرگ کرده است، کودکی و نوجوانیش را با لیندا گذرانده و هر دو، در اتاق رختخواب‌ها و مخفیگاهشان، روزها درباره زندگی آینده رویاپردازی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیندا، که به خواسته پدر سلطه‌جوی خود از درس و تحصیل دور بوده، شخصیتی رمانتیک دارد که آینده خود را در عشق و ازدواجی رویایی می‌بیند و فَنی، دختری تحصیل‌کرده و کتاب‌خوان و محافظه‌کار است که لیندا را در پیگیری رویاهایش همراهی می‌کند. 

لیندا پر از شوق زندگی است و برای رفتن از خانه و شروع یک زندگی عاشقانه عجول، اما فَنی با وجود اشتیاق زیادی که دارد، در سایه لیندا پنهان می‌شود. پدر لیندا، لرد آلکنلی ترجیح می‌دهد فرزندانش را نزدیک خودش نگه دارد و آن‌ها را با آموزش اسب‌سواری و شکار، درست و قاعده‌مند تربیت کند. در این میان، لرد مرلین، همسایه آن‌ها، لیندا را با ادبیات و هنر آشنا و برای ورود به اجتماع آماده می‌کند. لیندا، در مهمانی که مخصوص دختران جوان برگزار می‌شود، با پسر بانکداری آلمانی آشنا می‌شود و علی‌رغم مخالفت پدرش که با آلمانی‌ها از جنگ جهانی اول دشمنی دارد، تصمیم می‌گیرد با او ازدواج کند. هر چند آینده لیندا پرماجرا و پر فراز و نشیب، به چنین ازدواج ساده‌ای ختم نمی‌شود. 

روایت داستان در سال‌های نزدیک به جنگ جهانی دوم و تلاقی با آن، فضا را دراماتیک‌تر کرده است. سرنوشت لیندا و انتخاب‌هایش، قدم به قدم با جنگ گره خورده و  گرچه توانسته از خانه پدری و فضای نظامی آن جان به در ببرد، اما ظاهرا برخلاف دخترداییش فَنی، نمی‌تواند برای مدتی طولانی، زندگی آرام و کم‌دردسری را تجربه کند. 

این سریال در مطبوعات انگلیس نقدهای خوبی دریافت کرد. منتقد رادیوتایمز نوشت: «...تماشای هر قسمت لذت و رضایت به همراه داشت و وقتی یکشنبه‌شب‌ها هم پخش شود، دیگر چه می‌خواهیم.» منتقد تلگراف اگرچه به طور کلی از این سریال تمجید کرد، اما گفت که از نظرش انتخاب لی‌لی جیمز به عنوان بازیگر اصلی اشتباه بوده است. در حالی که اد کامینگ در ایندیپندنت از بازی جیمز تعریف کرد: «او مثل یک نوجوان آزاد و رها است، لب ورمی‌چیند، می‌خرامد و غرغر می‌کند. او در این نقش به نسبت بازی اخیرش در نقش باستان‌شناس عاشق‌پیشه در فیلم حفاری (The Dig ۲۰۲۱) راحتتر ظاهر شده است.» لوسی منگن در گاردین نیز به قسمت اول این سریال بالاترین امتیاز یعنی ۵ ستاره داد و منتقد فایننشال تایمز نیز مرور مثبتی بر آن نوشت. 

امیلی مورتیمر به عنوان نویسنده و کارگردان این سریال، کار اقتباس از رمان را انجام داده و البته خودش نیز در نقش بولتر، مادر فَنی بازی کرده است. این اقتباس نیز مانند بسیاری دیگر، احتمالا طرفداران سفت و سخت کتاب را راضی نمی‌کند، اما برای کسانی که می‌خواهند ساعتی مفرح را تجربه کنند، رضایت‌بخش است. 

کد خبر 603432 برچسب‌ها سینمای جهان تلویزیون بی بی سی کتاب - داستان و رمان عشق بازیگران سینما و تلویزیون جهان چهره‌های مشهور فیلم و سریال خارجی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان تلویزیون بی بی سی کتاب داستان و رمان عشق چهره های مشهور فیلم و سریال خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۷۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «ادب زندگی» منتشر شد

کتاب «ادب زندگی (خلاصه کتاب حلیة المتقین علامه مجلسی)» اثر محسن معینی در ۲۶۴ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

ادب برترین اخلاق، شرافت، و میراث و هم‌نشین شمرده می‌شود و مایه کمال، ارزشمندی و زینت، و نشان خرد آدمی است. کتاب حلیة المتقین آمیزه‌ای از اخلاق، احکام، اذکار و ادعیه و درمان به همراه داستان‌های دلنشین با محوریت آداب اسلامی است؛ کتابی دربردارنده آداب خوراک، پوشاک، مسکن، خواب، سفر، ازدواج و فرزندآوری و تربیت فرزند و آموزه‌های طبی.

اثر حاضر بر آن است مطالب ارزشمند «حلیة المتقین» را با عباراتی کوتاه‌تر و دسته‌بندی روشن‌تر ارائه کند و مدعی است که با حجم اندک خود، عمده مطالب آن را در بر دارد.

ساختار اثر

این کتاب در ۱۴ باب تألیف شده است؛ باب اول با عنوان «آداب لباس و کفش» فضیلت آراستگی، لباس‌های حرام و رنگ‌های مستحب و مکروه برای لباس را بررسی کرده و حکم لباس کفار و لباس جنس مخالف، آداب لباس نو و رنگ انواع کفش را مورد تأکید قرار داده است.

باب دوم با عنوان «آراستن و زیورآلات» انگشتر و دست و انگشتان مناسب برای آن، فضیلت عقیق و سفارش ۵ نگین برای مؤمنان را شرح داده و زیور طلا، نگاه در آینه و کیفیت خضاب را تبیین کرده است.

«آداب خوردن و آشامیدن» عنوان سومین باب از کتاب حاضر است که در آن ظروف ممنوع، آداب و اوقات غذا خوردن و آداب پس از غذا بررسی شده و فواید دانه‌ها، سبزی‌ها و میوه‌ها، فضیلت و آداب میهمانی و آداب آب خوردن به رشته تحریر درآمده است.

نویسنده در باب چهارم با عنوان «ازدواج، خانواده و تربیت فرزند» فضیلت ازدواج و نهی از رهبانیت، آداب ازدواج و نماز و دعای زفاف و شب عروسی را بیان کرده و دوران بارداری، ولادت و نام‌گذاری، شیر دادن و تربیت فرزند و حقوق والدین را شرح داده است.

پنجمین باب از این کتاب با عنوان «مسواک، شانه، اصلاح و…» تراشیدن موی سر، محاسن و کندن موی بینی و بازی با ریش را تبیین کرده و ناخن گرفتن، دفن کردن ناخن و آداب شانه کردن را به نگارش درآورده است.

باب ششم با عنوان «بوی خوش و…» ضمن بررسی منشأ گیاهان و اشیای خوشبو، کراهت رد کردن بوی خوش و غالیه، فضیلت و آداب روغن مالیدن بر بدن، روغن بنفشه و آداب بوییدن گل را مورد تاکید قرار داده است.

«حمام و نظافت» عنوان هفتمین باب از کتاب مذکور است که در آن آداب ورود و خروج حمام، شستن سرو بدن و داروی نظافت تشریح شده و فاصله زمانی میان هر دارو کشیدن، برخی آداب نوره کشیدن و غسل‌ها به رشته تحریر در آمده است.

باب هشتم با عنوان «خواب و بیداری، قضای حاجت» اوقات خواب، مکان و آداب خوابیدن و دعا‌های قبل از خواب برای موارد خاص را بررسی کرده و نکاتی درباره خواب راست و دروغ و تعبیر خواب، بیداری شب و آداب قضای حاجت را بیان کرده است.

نویسنده در باب نهم با عنوان «بیماری و داروها» صبر بر بیماری‌ها و ابتلایات، راه‌های درمان عمومی برای تمام بیماری‌ها و ادعیه مشترک امراض با برخی دارو‌های مرکب را شرح داده و امراض درونی، قولنج، بادها، درد معده و سرفه، تعویذات سحر، گزندگان و… و تربت شریف امام حسین (ع) و بعضی ادویه‌ها راه تبیین کرده است.

باب دهم با عنوان «آداب معاشرت» حقوق خویشان، غلامان و کنیزان، دوستی و دوستان و شاد نمودن و برآوردن حوائج مؤمنان را تشریح کرده و حقوق مؤمن غایب، کافر و ناصبی و اعمال حقوق محتضر و میت را بررسی کرده است.

باب یازدهم با عنوان «آداب مجالس» ضمن تبیین مصافحه، معانقه و بوسیدن، طریقه نشستن و وظایف صاحبخانه، آداب مجالست، ذکر خدا در مجالس و مشورت کردن را به رشته تحریر درآورده است.

دوازدهمین باب از کتاب حاضر با عنوان «خانه و آداب ورود و خروج» خانه وسیع، حکم نقاشی و مجسمه و آثار عبادت در خانه و عدم آن را بیان کرده و برخی پرندگان و حیوانات، خرید، ساخت و روشنایی خانه و آداب خارج شدن از خانه و ورود به آن را به نگارش درآورده است.

باب سیزدهم با عنوان «آداب حرکت سواره و پیاده، بازار، تجارت، زراعت و نگهداری چهارپایان» مَرکَب، آداب، ادعیه و اذکار سواری بر مرکب و نکاتی برای راه رفتن را شرح داده و آداب خریدن و نگهداری حیوان، تلاش برای کسب روزی و آداب زرع و کشت را مورد تأکید قرار داده است.

«سفر» عنوان چهاردهمین و آخرین باب از کتاب مذکور است که در آن زمان‌های خوب و بد برای سفر، آداب و ادعیه شروع سفر و رفیقان سفر بیان شده و برخی آداب توقف و حرکت، نکاتی درباره سفر دریایی و آداب اسب تاختن و تیر انداختن مورد بررسی قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • روایت زندگی محمد دبیر سیاقی در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد